lauantai 29. maaliskuuta 2014

Lomailua osa.1 (Kirppislöytöjä!)

Tosiaan viime viikolla oltiin perheeni kanssa Ikaalisissa lomailemassa. Loma tuntui kuin tuntuikin lomalta ja sain ihme kyllä stressin karistettua kannoiltani. Ekana päivänä kierreltiin kirppareita matkan varrella ja Ikaalisista löytyikin tosi hyvä kirpputori, jossa oli paljon hyväkuntoista tavaraa ja vaatetta. Sieltä löydettiinkin sitten niin paljon hyviä löytöjä, että päätettiin seuraavanakin päivänä käväistä siellä. Veljeni löysi uudenveroisen mustan kangastakin viidellä eurolla, perhetuttumme löysi uudenveroisen Marimekon verhokapan vain neljällä eurolla, äiti löysi ihanan astiastosarjan 12 eurolla ja itse löysin Gina tricon mekon ja uudet kengät yhteensä vain kympillä. Huippua! Mä oon niin hullaantunut äidin kanssa kirpputoreihin. Vaikka nimi kirpputori kuulostaakin kammottavalta, niin ei siellä enää nykyään ole vanhoja reikääntyneitä paitoja, vaan onneksi tavarat ja vaatteet ovat hyväkuntoisia. :) Illalla sitten saavuttiin meidän vuokraamalle mökille, joka oli minun mielestä tosi siisti ja kodikkaan oloinen. (Mä niin ihastuin siellä olevaan Lontoo-tauluun, joka oli melkein samanlainen mitä mullakin, mutta vaan paljon suurempi ja vähän isommassa koossa.) Ehkä joskus ostan poikaystävältä saamani Lontoo-taulun kaveriksi toisenkin Lontoo-taulun. ;)
Mutta ajattelin laittaa muutamia kuvia mökistä ja ihanista mun löytämistä kengistä ja äidin löytämästä astiastosta. Tässä niitä tulee:

Ensimmäisenä kuvia muutamasta kirppislöydöstä:

Harmi kun taas kääntyivät osa kuvista väärinpäin. :/
Tässä oli kuvia näistä ihanista astioista, jotka äiti löysi. Harmikseni en saanut näitä itselleni, vaikka kuinka olisin halunnut, mutta onhan näistä aina kiva tulla sitten "isona" kotiin nautiskelemaan kahvia. :)

Nämä kengät olivat vielä alkuperäisessä pakkauksessaan ja maksoivat "jopa" 6 euroa. Ei paha minusta ollenkaan. :)
Muista kirpparilöydöistä en kuvia oo napsinut, joten seuraavaksi vähän kuvia meidän mökistä :)

Tässä tää mun ihailema Lontoo-taulu ja tää oli oikeesti tosi ison kokonen! Pitääkin tehdä postaus joskus tässä mun Lontoo-tavaroista mitä oon saanu. :)

 Näiden lisäksi yläkerrassa oli vielä 2 makuuhuonetta. Mutta mitäs mieltä te olette noista kirppislöytöjä? Itse tykkään niistä kyllä todella paljon. :) Mutta tottahan se on että kirpputoreilla käynti jakaa monien ihmisten mielipiteet.

Huomenna tulee luultavasti toinen osa meidän lomareissusta ja ehkä tulossa jotain ruokapostaustakin. :)
Ps. Vakava-kokeen materiaalitkin tulivat tällä viikolla, joten se on alettava kunnolla taas pänttäämään!
Mutta ihanaa kevättä kaikille! Toivotaan, että näitä hyviä ilmoja jatkuu :)


<3:llä Jennukka

4 kommenttia: