keskiviikko 15. lokakuuta 2014

HERÄTYS BLOGI!

Nyt on pidetty tarpeeksi pitkä tauko tämän blogin parissa. Niin paljon on kerennyt tapahtua puolen vuoden aikana: ylioppilasjuhlat, pääsykokeet, muutto toiselle paikkakunnalle, mies lähti armeijaan, uusi koulu, uudet kaverit ja uusi työ.

Tällä hetkellä asun Jyväskylässä ja yllätys yllätys opiskelen leipuri-kondiittoriksi luokanopettajan koulutuksen sijaan. En siis päässyt luokanopettajaksi opiskelemaan, mutta ehkä hyvä niin. Sillä eihän mulla ole muuta kuin aikaa koko loppu elämä opiskella ja tunnustella mikä tuntuu itselle mieluisimmalta jutulta. Sitä paitsi tällä hetkellä tämä leipuri-kondiittori ala on vaikuttanut mieleiseltä ja aioin kyllä käydä tämän ammatin loppuun. Ehkä joskus sitten opiskelen vaikka ammattikoulun opettajaksi? Sen näkee sitten, mutta vielä tulevaisuus on avoinna.

Muutin tänne Jyväskylään pieneen yksiöön heinäkuun lopulla. Totutteleminen vei aikansa, mutta kyllä nyt alkaa kaupunkielämä pikku hiljaa tuntua hyvältä. Tuntuu, että on ollut enemmän aikaa tehdä niitä omia juttujaan ja seuraavissa postauksissa onkin tulossa paljon niin käsityö kuin leipomusjuttujakin.

Toivottovasti tauon jälkeen teitä lukijoita riittää vielä. Mutta tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin lukijat lueskelemaan ja kommentoimaan tänne! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti