lauantai 1. maaliskuuta 2014

veljen kämpän sisustamista/kuvat

Tämä "luku"viikko on mennyt tosi nopeeta. Taas joudun sanomaan, että kaikki muut asiat ovat menneet lukemisen edelle. Mutta siitä en jaksa juurikaan nyt stressata. Onhan mulla sentään vielä reilu viikko aikaa lukea. Heh heh. Kuitenkin tämä viikko on ollut kaiken kaikkiaan mahtava. Ihana poikaystäväni oli täällä monta päivää ja hoidettiin pupun poikasia yhdessä. (Ovat muuten kasvaneet tosi paljon ja nyt on karvakin alkanut niillä kasvaa!) Katottiin myös leffaa ja herkuteltiin ja ajeltiin vähän poikaystävän kotipaikkakunnalla. Jotenkin oli tosi ihanaa ja rentoa.
Eilen sitten poikaystävän lähdettyä vaihdoin huoneeni järjestystä, koska ostin uuden peilipöydän itselleni. Noi puput vievät kyllä aika paljon tilaa, mutta ei passaa valittaa, koska ovat niin lutusia. Ja onhan tää mun huone tosi suuri, että kyllä tänne ihan kiitettävästi huonekaluja mahtuu. Sisustusinto ei oikein laantunu eilen huonetta tuunaillessa, joten autoinkin tänään veljeä sisutamaan hänen kämppäänsä. Veli on myymässä asuntoaan, joten laitettiin sitä kivan näköiseksi ja minä otin siitä kuvia myynti-ilmoituksia varten. Mielestäni se on kyllä niin upea kämppä, että ite asuisin kyllä mielelläni semmoisessa jos olisi varaa. Aattelinki laittaa tänne kuvia veljen kämpästä. 

Harmikseni monet kuvat eivät kääntyneetkään oikein päin laittaessani niitä tänne. Vaikka muokatessa ne käänsinkin oikein päin. Ken tietää mitä tein väärin, mutta toivottavasti kuvista saatte selkoa millainen kämppä on kyseessä. :)
      





Tämmöinen kämppäpostaus tällä kertaa. Mitäs tykkäsitte? Onko toiveita millaisia postauksia haluatte seuraavaksi? :)

<3:llä Jennukka

2 kommenttia:

  1. Ihania nämä sun kuvat tässä blogissa! (: Ja kirjoitat kivasti. Taidan jäädä seurailemaan! <:


    http://peacelooveandlife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Mäpäs käyn kattomassa myös sun blogia :)

      Poista