tiistai 18. maaliskuuta 2014

askartelulaatikko

Siivoilin tänään askartelulaatikkojani ja huomasin että mullahan on kertynyt ihan älyttömästi kaikkia askarteluun liittyviä juttuja! Mä oon niin kova hamstraamaan kaikkea. Erikokoisia pahvilaatikoitakin on kertynyt moniakymmeniä. Mutta mitäs se haittaa? Niihinhän on helppo sulloa lahjoja muille. Samalla kun järjestelin laatikoita, niin otin vähän myös kuvia joistakin kivoimmista asioista, joita askartelulaatikkoni sisältää. Aattelin tähän laittaa kuvia niistä. Ja uskokaa tai älkää, nää on vaan ehkä noin yks kymmenesosa siitä määrästä mitä mulla oikeesti on tuolla laatikoissa. Ja toki jos ideoita löytyy, mitä näistä vois tehdä korttien lisäks ja laatikoiden tuunauksen lisäksi, niin ehdotuksia otetaan vastaan! :) (Itse asiassa tuolla lojuu semmoiset parikytä valmista korttia, joita oon joskus tehnyt. Ja niitä oonkin aiemmissa postauksissa esitelly.)

Mutta tässä tulee kuitenkin nyt niitä kuvia ihanimmista aarteistani:

Nämä paperivihkoset on ostettu Tiimarista ja vielä taisin jopa alennuksesta toisen saada. :)
Aika hintavia ovat, mutta paljon on niissä ihania ja upeita papereita! Niin rakastan näitä!
Nämäkin on ostettu aikoinaan Tiimarista
Vaaleanvihreä helmiäspaperi on Tiimarista ja noi kimalletarra-pahvit ovat Halpa-Hallista 
Tiimarista Tiimarista... :)
Tässä muutamia värejä ja malleja, minkälaisia korttipohjia ja kirjekuoria löytyy.
Tosin laatikossa näitä on vielä paljon enemmän :D
Rakastan erivärisiä nauhoja ja teippejä! :) Teipit ovat teippitarha.fi:stä
Koristetimantteja on kertynyt vähän vuosien varrella :)
Hääpussukoitakin oon ahminu alennuksesta Tiimarista. :D Ovat vaan niin söpöjä ja niillä on käyttöä vaikka mille!

Tämmöisiä on tullu keräiltyä. Askartelu on vaan mulle niin rentouttavaa ja terapeuttista. Oon aina harrastanu kädentaitoja ja sitä kautta olen oppinut arvostamaan myös itse tehtyjä lahjoja ja kortteja. Nykyään en osta valmiita kortteja (ellein kiireellisissä tapauksissa), vaan teen kortit aina itse. Ja monesti myös lahjoissa on jotain omatekemääni mukana. :) Nytkin niitä kortteja on tuolla valmiina odottamassa ottajaansa!

<3:llä Jennukka

6 kommenttia:

  1. vautsi mitä ihania askartelujuttuja :) haluaisin niin kovasti osata askarrella enemmän, jotta voisin tehdä lahjaksi ihania kortteja ja muuta ihanaa :) ei vaan ole mulle askartelutaitoja sattunut.. :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule! Netissä on paljon askartelublogeja, joissa on helppojakin ohjeita :) tekemällä oppii :)

      Poista
  2. Voi miten paljon kaikkee ihanaa askartelusälää! Rupes itteeki aivan kutkuttaa ruveta askartelupuuhiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Sälää kyllä löytyy multa, mutta inspiraatio on joskus vähän hukassa. :D Askartelu on kyllä mukavaa ajanvietettä :)

      Poista
  3. Mun askartelulaatikosta löytyy kans noita paperpackin papereita ja glitterpahvia ja ties mitä muuta. Mutta se alkaa jo olemaan niin "köyhän" oloinen, että voisi tehdä pienen kierroksen jossain askarteluliikkeessä ihan huvin vuoksi. Silloin niitä löytöjä vasta tekeekin!

    http://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi myöhäinen vastaus!! Mutta kiitos kuitenkin kommentistasi! Tuli tuosta mieleeni, että kävin pari viikkoa takaperin siskoni kanssa askartelukaupassa, eikä meinattu päästä millään pois, kun oli niin paljon kaikkea ihanaa! :)

      Poista