maanantai 24. helmikuuta 2014

hiukset lätki tiehensä


Mun hiukset ovat olleet jo tosi kauan huonossa kunnossa, joten aattelin tehä asialle jotain. Latvat oli täynnä kaksi kolmehaaraisia ja takkuja sai olla yhtenään repimässä auki, kun oli niin pitkät ja huonokuntoiset hiukset. Mietin kyllä päätöstäni kauan, koska kevään ylioppilasjuhliin olisin kovasti halunnut todella pitkät hiukset. Mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että parempi lyhyet ja hyväkuntoisemmat kuin pitkät, harottavat ja hamppuiset hiukset. Ja mun hiukset kasvaa kuitenkin kohtuu nopeasti, niin kyllä ne kerkeää kevääseen mennessä jonkun verran kasvaa. :) Eilen annoin sitten äitini leikata hiukseni reilusti lyhkäsemmäksi. Ja kieltämättä tuntuu vielä oudolta nämä hiukset, mutta kaikkeenhan tottuu?
Kokeilinkin kuiviin ja huonokuntoisiin hiuksiini vaikka mitä tököttiä, mutta mikään ei tuntunu auttavan. Nyt hiukset tuntuvat kuitenkin paljon terveimmältä ja eloisammalta, mitä ennen.
Toiveena olisi löytää täydellinen hoitoaine hiuksille ja tuuheuttava shampoo. Vielä en oo suosikkia löytänyt, mutta toivottavasti se täydellisyys tulee joku päivä vastaan.

<3:llä Jennukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti