maanantai 3. helmikuuta 2014

marjaisa valkosuklaapannacotta

Kerran kokeilin valkosuklaapannacottaa ja se vei heti kielen mielessäni. Mieleeni juolahti laittaa tämä herkullinen ohje myös tänne blogiin. Tämä ohje on todella helppo ja herkullinen.  :)



- ohjeesta tulee noin 5 annosta

aineet:
- 2 liivatelehteä
- 2 dl (kevyt)kermaa
- 2 rkl sokeria
- 100 g leivontavalkosuklaata/ tavallinen valkosuklaa käy kanssa mainiosti (Jos haluaa, niin sitruunavalkosuklaasta saa hyvää makua myös)
- 2-3 tl vanilliinisokeria

- päälle lakkoja ja mansikoita (maun mukaan voi laittaa mitä hedelmiä/marjoja vaan haluaa)

Ohje:

1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
2. Laita sokeri ja kerma kattilaan. Kiehauta ja siirrä kattila pois levyltä.
3. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liota ne kuuman kerman joukkoon. Pilko suklaa kattilaan ja sekoita tasaiseksi.
4. Sekoita vähän jäähtyneeseen kermaseokseen jogortti ja vanilliinisokeri. Jaa seos annoslaseihin ja hyydytä jääkaapissa. (noin 3 tuntia ennen tarjoamista)
5. Koristele pannacotat raikkailla marjoilla.
6. Syömisen iloa! :)


4 kommenttia:

  1. ei hitsi vähän hyvän näköstä, pakko kokeilla joku päivä!!
    Mulla on tekstitaito kans edessä perjantaina ja en tiiä yhtään miten siihen kannattas lukee :o varmaan kerrata näitä perus retorisia juttuja, argumentaation keinoja jne, mut onko teille annettu abikurssilla mitään vinkkejä joistain hyödyllisistä asioista? :) Mut onnee sulle kirjotuksiin, käydään nappaan ne ällät sielt ;)

    http://chaasingthesun.blogspot.fi
    :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatta kyllä kokeilla! Niin helppoa ja hyvää! :)

      Joo itekkin oon vähän hukassa, että mitäs mää siihen oikeen vielä opettelisin. :D Mutta joo eiköhän ne ällät sieltä tuu, tai sitten ei... ;)

      Mäpäs käyn tutkailee sun blogias :)

      Poista
  2. näyttää tosi namilta!
    pakko testata joku päivä!:)
    roosaran.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Voin sanoa, että todellakin on namia! :) Tuuhan kertoilee mitä mieltä olit, jos teit tätä. :)

    VastaaPoista