tiistai 3. helmikuuta 2015

Mehevät ja nopeat mustikkamuffinit!

Mulla oli jääkaapissa viime viikonloppuna mustikoita, joten ajattelin käyttää niitä leivontaan. Hetken selattuani nettiä, löysin herkullisen näköisen ohjeen Annin Uunissa-blogista. Ohjeen voi käydä katsomassa täältä.

Ohje pisti silmään sen helppouden takia ja kuvissa muffinit näyttivät niin ihanan meheviltä ja maukkailta! Tämä ohje pääsi jopa reseptivihkooni, johon kerään vain parhaimmat luottoreseptit sekä mielenkiintoisimmat reseptit. Jos et ole lukenut postausta, jossa kerroin kätevästä reseptivihosta, niin sen voit käydä lukemassa täältä. :)

Tässä on kuva näistä minun tekeleistäni.


Mielestäni muffinit olivat juurikin niin meheviä, mitä ne ohjeessa antoi ymmärtää. Ja sähkövatkaintakaan ei tarvittu, koska aineet vain sekoitetaan keskenään. Niin helppoa, mutta niin hyvää! Laitoin testiksi pakkaseenkin muutaman muffinin ja ajattelin katsoa, maistuvatko muffinit yhtä meheviltä pakastuksen jälkeenkin. Jos maistuvat, niin aion ehdottomasti tehdä näitä vierasvaraksi joskus. Ohje on mielestäni myös siitä kätevä, että se muuntuu vaikka miksi. Marjoja voi laittaa erilaisia, tai marjojen sijasta voi käyttää vaikka erilaisia suklaita. Nam!

Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan! :)


<3:llä Jennukka

2 kommenttia:

  1. Nammm, pakko itekki taas tehä joku päivä! :-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan! Olivat kyllä hyviä ja niin helppoja! :)

      Poista