sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kakskymppiset!

20-vuotis synttärini menivät vallan mainiosti. Perjantaina tehtailin sen synttärikakun ja myös pitsoja väännettiin poikaystäväni kanssa. Muuten oltiinkin Viitasaarella koko viikonloppu ja siellä käytiin laskettelemassa, paistamassa kodalla makkaraa ja keilaamassa. Mukavaa ajanviettoa, eikä mitään juomilla läträämistä! Mulle tää oli mieluisa tapa viettää kakskymppisiä. Eräs kaveri kysyikin, ettenkö halua juhlistaa itseäni mitenkään kun en juo. Mutta se, ettei juo synttäreillä, ei mielestäni tarkoita etteikö juhlistaisi syntymäänsä. Minun tapani juhlistaa synttäreitäni on nimittäin viettää aikaa kavereiden kanssa ja tehdä jotain konkreettista, kuten tässä tapauksessa keilaamista, laskettelua ja makkaran paistoa. Tyylinsä kelläkin, mutta tämä oli minun tapani juhlia. Ja sitä paitsi jos pitäisi juomabileet, niin uskon ettei sillon saisi irti niin paljoa omista juhlistansa.

Tässä oli lyhykäisyydessään synttäriviikonlopun tapahtumat. Laitanpa vielä tähän perjantaina tekemäni synttärikakun, josta tuli muuten niin iso, että paljon jäi syömättä!


Tein red velvet -kakun, johon tein jo aikaisemmin kukkakoristeet. Mielestäni kakku onnistui kohtuu hyvin! Oli muuten eka kerta kuin maistoin red velvet -kakkua, mutta oli kyllä hyvää, vaikka itse sanonkin. Väristä tykkään tosi paljon. Olin nimittäin lukenut paljon kommentteja, joissa harmiteltiin ettei oltu saatu kakkuun kunnon punaista väriä. Itse käytin punaista pastaväriä ja kakusta tuli todella punainen! Seuraava kakkuprojekti taitaakin olla kakku poikaystävälle, kun pääsee armeijasta maaliskuussa. Sitä odotellessa!

Millaisia kaksikymppisiä te olette viettäneet? :)


<3:llä Jennukka

2 kommenttia:

  1. Se on kyllä totta ettei se "juominen" pelkästään ole juhlimista! Hauskalta kuulostaa sun kakskymppiset! Itsellänikin ne olisi tänä vuonna ajankohtana elokuussa. :-)


    forangelseyes.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Ei muuta kuin suunnittelemaan omia synttäreitä. Ikinä ei ole liian aikaista. ;)

      Poista