maanantai 3. marraskuuta 2014

DIY! Tähden tähteistä kirkkaimman...

... jo toivoisin valmistuvan. Ainiin, se valmistuikin jo! Täällä postauksessani jätin viimeksi teille pienen arvoituksen liittyen "salaiseen" käsityöhöni. Viimeksi työ oli siis tässä vaiheessa:


Tästä työstä oli siis tarkoitus tehdä joulukoriste - halpa, kaunis ja omannäköinen! En halua kaiken kodissani olevan massatavaraa kaupan hyllyltä, joten sen vuoksi teenkin paljon itse käsilläni kaikkea. Tämän idean sain siis äidiltä, minkä äiti oli lukenut muistaakseni Taika-lehdestä. Työn juju onkin sen yksinkertaisuus: neuloa putkineulosta, työntää rautalanka sisään ja muotoilla halutun muotoiseksi. Värin saa vapaasti toki valita ja miksei muodonkin. Itse tein joulukoristetta aatellen tähden, johon ostin askartelukaupasta pienen kuparitähden roikkumaan sen keskelle.

Valmiista työstä tuli tämän näköinen:


Ostin tätä työtä varten myös pieniä kimaltelevia helmiä, joita aattelin ommella kiinni ympäri tähteä, mutta mielestäni tämä on just näin hyvä. Ehkä käytän helmet johonki muuhun kivaan käsityöhön! :) Tuota tähteä ajattelin kuitenkin vielä vähän laskea, jotta se olisi keskemmällä tähteä.

Mitä mieltä olette, kehtaisitteko itse pitää tämmöistä joulukoristeena seinässä/ikkunassa? :)


<3:llä Jennukka

4 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen! :) Pitäis itsekin ruveta tekemään omat sisustuselementit, niin sais vähä enemmän oman näköiseksi tätä kämppää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin tykkään! :) Niin, kyllä kun on oma käden jälki näkyy kodissa niin on musta jotenkin tunnelmallisempaa ja omemman näköistä :D :)

      Poista
  2. Onpas ihana! Itseäni himottaisi hirveästi neuloa jotain mutta kärsivällisyys ei ikinä riitä. Tuollainen tähti vaikuttais kuitenkin suht helpolta jopa tällaiselle tumpelolle, ehkä pitää joku ilta tarttua tuumasta toimeen. :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, sillä tää on oikeesti tosi yksinkertainen ja kaiken lisäksi nopea tehdä! :) Jos et tiedä varmaksi miten putkineulosta tehdään, niin multa voit tulla kysymään neuvoa. Netistäkin varmaan löytyy paljon ohjeita :)

      Poista