torstai 6. marraskuuta 2014

Isien päivä!

Tämä päivä on tarkoitettu jokaiselle isälle,  niin nuorelle kuin vanhallekin. Miksi isänpäivää vietetään?  Mitä isänpäivä minulle merkitsee?

Lapsena tuli ajateltua yksinkertaisesti - kun on äitienpäivä, niin pitäähän vastapainoksi olla isille oma päivä. Tuolloin vielä Isänpäivän merkitystä en kunnolla ymmärtänyt ja aattelinki aina, että isänpäivänä viedään isille kupponen kuumaa ja lahjat vuoteeseen ja se siitä.

Nykyään sitä tajuaa, että isät on yhtä tärkeitä mitä äiditkin. Joka ikinen isä on yhtä oikeutettu viettämään päivää, jolloin heitä arvostetaan. Ilman isiä ei olisi meitä.

Isänpäivä merkitsee mulle sitä, että pysähdyn miettimään yhteisiä hetkiä isän kanssa, sitä, että ilmaisen isälle kuinka tärkeä hän on mulle ja sitä, että muistan kunnioittaa isää just semmoisena persoonana mitä hän on.
Nykyään lahjojen ja korttien sijaan eniten tärkeintä on välittämisen näyttäminen. Kaikilla ei ole isää, joiltakin on kuollut isä ja jotkut eivät ole väleissä isien kanssa. Nauttikaamme siis päivästä, jolloin saamme tehdä isästä onnellisen. Ehkä juuri isänpäivänä on hyvä ottaa asiat esille ja sopia riidat. Uskon, että jokainen varmasti välittää edes hitusen isästään. Jokaisella on virheensä, silti voin todeta, että rakastan isää.

Sen kunniaksi näpertelin isälle itse kortin :) (sori, puhelinkuva)

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ IHAN JOKA IKISELLE ISÄLLE!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti