maanantai 19. tammikuuta 2015

Tulossa synttärihumua! (+Kakun suunnittelua)

Tämän kuun viimeinen päivä täytän 20 vuotta. Olen sitten siis lähempänä 40 vuotta mitä syntymääni. Heh.
Vaikka tähän tietoon valmistunkin leipuri-kondiittoriksi, täytyy myöntää etten ole paljoa tehnyt erilaisia kakkuja. Sen takia päätinkin, että tänä vuonna teen perinteisen kakun sijaan red velvet -kakun. Täytyy myöntää etten ole ikinä edes maistanut kyseistä kakkua, mutta kehuja olen siitä lukenut paljon, joten on pakko melkeinpä kokeilla sitä. :D

Päädyinkin tekemään etukäteen jo muutaman koristeen liittyen tulevaan synttärikakkuuni. Ajattelin ihan perus vaaleata kuorrutusta, mutta tein punaisesta sokerimassasta muutaman kukan päälle. Ehkä myös ripottelen päälle hieman kakun punaista sisällystä koristeeksi.

Tässä kuvat kukista eestä ja sivulta.



 Olen jonkun verran tehnyt sokerimassasta kakkuja ja koristeita, mutta aina sitä löytää parannettavaa. Näissäkin kukissa olisi mun mielestä saanut olla hiukan ohuemmat terälehdet. Mutta ehkä ensi kerralla sitten vielä vähän paremmat. :)

Kakun lisäksi aion tehdä vielä jotain suolaista synttäreitteni kunniaksi, mutta sitäkään en halua perinteisen kaavan mukaan tehdä. Nähtäväksi jää löydänkö jonkun erikoisemman suolaisen reseptin. Ja synttäreitäni en aio muuten juhlistaakaan, kun kakulla ja pienillä herkuilla poikaystäväni kanssa. Ehkä muutaman kaverin saatan pyytää kakkukahveille. Mitään juomabileitä ei ole siis tiedossa.

Miten te vietätte/olette viettäneet teidän kakskymppisiä? 
Mitä teillä on ollut tarjolla synttäreillä? :)

<3:llä Jennukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti